Acasă Actualitate Una dintre cele mai mari investiții în infrastructura de învățământ se implementează...

Una dintre cele mai mari investiții în infrastructura de învățământ se implementează la UVT

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai mari și moderne investiții în infrastructura de învățământ, la nivel național, se află în implementare la Timișoara. 
 
Este vorba despre cel mai mare cămin studențesc din țară, o investiție CNI destinată studenților Universității de Vest din Timișoara, ca parte a campusului UVT, investiție demarată la începutul acestui an pe strada Renașterii din Timișoara.
 
Rectorul UVT, Marilen Pirtea, alături de Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, aflat la Timișoara, a vizitat șantierul acestei investiții.
Au fost evaluate alături de proiectant și executant stadiul lucrărilor și perspectivele înscrierii corecte a investiției în obiectivul general asumat.
 
Pirtea a explicat: 
 
“Prezența ministrului Adrian-Ioan Veștea la Timișoara ne-a oferit oportunitatea de a dezbate mai multe proiecte strategice ale Universității de Vest din Timișoara, privind modernizarea și extinderea corpului principal UVT prin proiecte ce pot fi susținute prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
 
Proiectul viitorului campus studențesc UVT este un exemplu pentru modul în care Guvernul României participă direct la consolidarea infrastructurii universitare, mai cu seamă pentru că Timișoara este unul dintre cele mai dinamice orașe universitare ale țării, cu o alonjă internațională tot mai pregnantă, care se află, prin UVT, în circuitul noilor rețele de universități ale alianțelor europene”.

Comentarii

comentarii