Acasă Actualitate Undă verde pentru investiții de 10 milioane de lei în sistemul electric...

Undă verde pentru investiții de 10 milioane de lei în sistemul electric al Spitalului Municipal Timișoara

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 30 martie, Consiliul Local Timișoara a dat undă verde unui proiect de creștere a siguranței la Spitalul Municipal Timișoara. Vorbim de modernizarea și extinderea sistemului electric cu instalații de detectare, semnalizare și alarmare. Municipalitatea dorește inclusiv obținerea de fonduri europene prin POIM.

Concret, în cadrul proiectului „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice – modernizarea și extinderea infrastructurii de energie electrică și a IDSAI (Instalație de detectare, semnalizare și alarmare) în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara (SCMUT) – Clinicile Noi de pe strada Gheorghe Dima nr. 5”, va fi încheiat un acord între primărie, în calitate de lider, și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în calitate de partener de proiect. Consilierii locali au aprobat, de fapt, nota de fundamentare și Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI).

Valoarea totală a proiectului este de 10.623.452,43 lei, inclusiv TVA. Finanțarea nerambursabilă ar urma să fie în proporție de 100%. Prin implementarea proiectului se dorește obținerea următoarelor rezultate:

– Creșterea numărului de compartimente care beneficiază de echipamente noi, prin achiziția și montajul sistemelor de detectare, semnalizare și alarmare incendii cu acoperire totală și de detectare semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației admisă de oxigen în atmosferă, instalații de fluide medicale, inclusiv realizarea schemei/proiectului de execuție si montaj.

– Creșterea numărului de compartimente care beneficiază de echipamente noi, prin achiziția și montajul instalațiilor electrice de curenți tari, inclusiv realizarea schemei/proiectului de execuție și montaj.

Comentarii

comentarii