Acasă Actualitate Unde vor merge cei 35.000 de euro care s-au strâns după “Concertul...

Unde vor merge cei 35.000 de euro care s-au strâns după “Concertul caritabil pentru Timişoara”

509
DISTRIBUIȚI

35.000 de euro (159.950 lei) este suma care s-a strâns, deocamdată, după evenimentul caritabil “Concert pentru Timişoara”, de duminică 8 octombrie.

Ilie Stepan, unul dintre iniţiatorii evenimentului, a spus banii vor merge, în totalitate la Spitalul de boli infecţioase Victor Babeş, ca o contribuţie pentru reparaţiile atât de necesare (şi mai ales ale acoperişului distrus în mare proporţie),în urmă stricăciunilor majore produse de furtună din 17 septembrie.

„Mulţumiri tututor: minunaţilor muzicieni din trupele participante, mulţi dintre ei legende vii ale muzicii timişorene şi naţionale iar alţii, viitoarele nume mari ale rockului autohton; profesioniştilor în ale sunetului şi luminilor , tehnicienilor de scenă şi celor care au montat megascena de concert, graficienilor, designerilor, operatorilor şi studiourilor de producţie audio-video, organizatorilor, presei, sponsorilor, celor care au donat sume de bani şi nu în ultimul rând publicului, care a cumpărat bilet şi a fost prezent la concert! Mulţumiri maestrului Ştefan Popa Popa’s, care într-un gest de minunată solidaritate cu “Concert pentru Timişoara”, va da prin genialele sale desene şi caricaturi (aproximativ 70 de lucrări), pe care le va dona Spitalului Victor Babeş, lumina şi culoare coridoarelor şi spaţiilor întunecate şi triste ale unui spital vechi şi atât de puţin renovat, spirit şi zâmbet tuturor celor care sunt internaţi sau lucrează în acest spital. Aşteptăm că acest eveniment să fie continuat şi de alte iniţiative similare. Iniţiative şi nu vorbe-n vânt! The rest is silence”, este mesajul lui Stepan.

Comentarii

comentarii