Acasă Actualitate Unic! Campionul mondial Marcin Glowacki a făcut un show de zile mari,...

Unic! Campionul mondial Marcin Glowacki a făcut un show de zile mari, duminică, în parcarea Shopping City Timișoara

DISTRIBUIȚI

În prezența a sute de iubitori ai sportului cu motor, duminică, 17 aprilie, campionul mondial la cascadorie pe motocicletă, Marcin Glowacki, a făcut un spectacol de zile mari, unic în Banat și în România, în parcarea de pe acoperiș de la Shopping City Timișoara

El și-a demonstrat abilitățile și talentul susținând un super-show în cadrul unui eveniment special organizat de moto AIKON în parteneriat cu Shopping City Timisoara și Check-OUTeam.

Spre încântarea celor prezenți, Marcin Glowacki, a alergat în stând în cap pe motoretă, în picioare, în mâini, a făcut drifturi periculoase, a mers în mare viteză, s-a oprit brusc, s-a întors și iarăși a alergat cu motorul, extaziindu-i pe cei prezenți, care și-au arătat admirația, bătând din palme și ovaționând.

Marcin Glowacki este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniu,  cu un palmares impresionant. În 2017, el a devenit primul laureat al Campionatului XDL din SUA și câștigător al Campionatului Mondial de Sporturi Extreme pe Motocicletă.

La Sopping City Timișoara, Marcin Glowacki a făcut un show pentru întreaga familie, dedicat tuturor timișorenilor, de la mic la mare.

 

Comentarii

comentarii