Acasă Actualitate Unic la Timișoara! Serenadele UMFT i-au emoționat până la lacrimi pe medicii...

Unic la Timișoara! Serenadele UMFT i-au emoționat până la lacrimi pe medicii de la Spitalul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un eveniment unic în România a avut loc, joi 9 mai, la Spitalul Județean Timișoara! Peste 100 de studenți ajunși la finalul studiilor medicale de la UMFT au organizat un moment emoționant de mulțumire către medicii profesori care activează în instituție.

Manifestarea s-a numit Serenadele UMFT 2024 și a avut un impact deosebit provocând emoții până la lacrimi atât studenților, cât și medicilor.

Absolvenții speră ca manifestarea lor să aibă un impact deosebit asupra tuturor, medici, cadre didactice medicale, studenți și chiar pacienți și astfel să devină o tradiție.

Viitorii absolvenți s-au pregătit cu entuziasm în ultima lună pentru ca acest eveniment să fie unul de succes.

În acest sens, ei au compus versuri noi, cu tematica anilor studenției mediciniste, transpuse pe linii melodice ale unor melodii cunoscute, cum ar fi „Ghița” de la Cleopatra Stratan ori „Așa că beau” de la trupa Bosquito.

Serenadele sunt un prilej de bucurie și nostalgie, prin care studenții din anul VI ai Universitații de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara – secția română, susținuți de conducerea UMFT  vor să-și exprime recunoștința profesorilor care i-au îndrumat, dar totodată să-și creeze o amintire frumoasă la finalul studenției.

Evenimentul care se anunță unul grandios se desfășoară în mai multe locuri:

Clădirea Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara

Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara

Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara

Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara.

Comentarii

comentarii