Acasă Actualitate Uniunea Sârbilor din România îl susține pe Alfred Simonis, la președinția Consiliului...

Uniunea Sârbilor din România îl susține pe Alfred Simonis, la președinția Consiliului Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Adunarea generală a Uniunii Sârbilor din România cu sediul in Timișoara, forul decizional cel mai înalt – a decis – în unanimitate, să susțină, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, pe domnului Alfred Simonis.

Unanimitatea forului decizional în ce privește susținerea domnului Alfred Simonis nu reprezintă o surpriză, vorbim de o convingere construita în timp, datorată proiectelor importante pentru județul Timiș, susținute cu acribie de domnul Simonis, datorită inițiativelor legislative ale Domniei Sale, pe care le dorim implementate în viitor, cu succes, pentru Timiș, și nu în ultimul rând datorită interesului arătat comunității sârbe din România, subliniind aici importanța pentru comunitatea noastră, de susținere a relațiilor bilaterale România-Serbia.

Avem convingerea că alegerea domnului Alfred Simonis la șefia Consiliului Județean Timiș, ar aduce un plus valoare județului prin dezvoltarea marilor proiecte de infrastructură, atât de necesare județului și binemeritate, ar duce la creșterea calității vieții tururor cetățenilor județului Timis, din care și comunitatea sârbă face parte, cu onoare.

Componenta obiectivă pentru care am argumentat susținerea unanimă a domnului Alfred Simonis pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, este dublată și de componentă subiectivă, datorată apropierii și grijii pe care a arătat-o de-a lungul timpului Domnia Sa comunității sârbe, dovedind capacitate decizională, manageriala și politică. Aici ne referim strict la proiectele deja realizate, și nu pe baza sloganurilor și promisiunilor electorale.

Desigur, cetățenii de etnie sârbă au libertatea să aleagă după propria conștiință, noi îndemnăm cu încredințare și toată convingerea comunitatea sârbă din România, de pe raza județului Timiș să voteze: Alfred Simonis – este mesajul Uniunii Sârbilor din România.

Comentarii

comentarii