Acas─â Actualitate Universitatea Aurel Vlaicu a preluat echipa de baschet

Universitatea Aurel Vlaicu a preluat echipa de baschet

68
DISTRIBUIȚI

Cea mai titrat─â echip─â de baschet a Aradului ╚Öi una din cele mai titrate la nivel na╚Ťional va purta de ast─âzi numele FCC Baschet UAV Arad, ca urmare a parteneriatului dintre Club Sportiv UAV, Baschet Club Arad ╚Öi Prim─âria Arad. Al─âturi de echipa ar─âdean─â este, ├«n continuare, FCC Environment Rom├ónia SRL, unul dintre sponsorii echipei.

Parteneriatul a fost anun╚Ťat ast─âzi, 8 februarie 2021, ├«n cadrul unei conferin╚Ťe de pres─â organizate la Prim─âria Arad. ÔÇ×Este un moment istoric pentru clubul nostru. De ast─âzi echipa are un partener de ├«ncredere, Universitatea Aurel Vlaicu, care, ├«mpreun─â cu FCC Environment Rom├ónia SRL ╚Öi Prim─âria Arad ne vor duce, din nou, spre performan╚Ť─âÔÇŁ, a declarat Marcel Urban, pre╚Öedintele Club Baschet Arad.

ÔÇ×M─â bucur c─â sunt mai mul╚Ťi parteneri al─âturi de sportivele noastre minunate. Nu sunt vremuri simple cele pe care le travers─âm ╚Öi cu at├ót mai mult este de apreciat faptul c─â ├«n astfel de momente cei care au un obiectiv comun se adun─â pentru a-l realiza.  Un prim pas a fost f─âcut azi. Avem un operator privat, avem administra╚Ťia public─â, avem ╚Öi mediul academic implicatÔÇŁ, a declarat primarul municipiului Arad, C─âlin Bibar╚Ť.

ÔÇ×Universitatea Aurel Vlaicu prin Clubul Sportiv va sus╚Ťine ╚Öi sprijini echipa fanion de baschet a ora╚Öului. Sper─âm ca Aradul s─â r─âm├ón─â ├«n elita baschetului na╚Ťional ╚Öi interna╚Ťional ╚Öi s─â ne bucur─âm de rezultatele ob╚Ťinute de aceste fete extraordinareÔÇŁ, a declarat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

 ÔÇ×Pentru noi este un pas mare, ne bucur─âm c─â am reu╚Öit s─â concretiz─âm acest proiect pe care l-am g├óndit ╚Öi a╚Öteptat de mult─â vreme. Pentru Club Sportiv UAV Arad este o onoare s─â fie al─âturi de aceast─â echip─â de baschet ╚Öi sper─âm ca, ├«mpreun─â cu ceilal╚Ťi parteneri, s─â ne bucur─âm de performan╚Ťele echipei. Vreau s─â anun╚Ť c─â Marcel Urban se va ocupa ╚Öi de sec╚Ťia de baschet din cadrul clubului nostruÔÇŁ, a precizat directorul clubului, Ovidiu ╚śerban.

Ca urmare a acestui parteneriat, echipa de baschet va beneficia de ├«ntreaga baz─â sportiv─â a UAV, iar statutul de echip─â universitar─â va deschide noi oportunit─â╚Ťi financiare pe plan local ╚Öi na╚Ťional.

Comentarii

comentarii