Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a fost prezentă la manifestarea „Le Conseil Magistral des Disciples Escoffier Internațional”, organizată la Predeal. Din partea Facultății de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului a participat conf. dr. ing. Anca Mihaela Dicu, căreia i s-a acordat titlul de membru în cadrul Asociației Disciples Escoffier România.
Cea de-a doua întâlnire din cursul acestui an a
Asociației Disciples Escoffier România s-a desfășurat în prezența excepțională
a lui Michel Escoffier. În cadrul întâlnirii, primirea noilor membri în
Asociație s-a desfășurat printr-o festivitate cu tradiție Escoffier. Decernarea
diplomelor și eșarfelor a realizată de către invitatul special, Michel Escoffier,
Stéphane Oprea, președintele Asociației Disciples Escoffier România și master
chef David Contant. Specialiști gastronomi, din industria ospitalității și
din industria Hofost reca au primit cu mândrie și recunoștiință titlul de
membri ai Asociației. Surpriza serii a fost prezentarea de către chefi ai
echipei naționale a României, condusă de Ciprian Nicolescu, a preparatului cu
care vor participa la olimpiada de la IKA Stuttgart 2020.