Acasă Actualitate Universitatea de Medicină Timișoara a deschis anul universitar 2023 – 2024

Universitatea de Medicină Timișoara a deschis anul universitar 2023 – 2024

DISTRIBUIȚI

Luni, 2 octombrie, mii de studenți au participat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara la deschiderea anului universitar 2022-2023.

Cu acest prilej, conducerea UMFT a transmis mesaje de bun venit studenților și cadrelor didactice și succes în noul an.

De asemenea “bobocii” au fost felicitați că au ales o meserie nobilă, frumoasă, dar foarte grea și cu mare responsabilitate – cea de medic.

“Mulțumesc că v-ați ales cea mai nobilă meserie, cea de medic. Să vă bucurați de fiecare clipă, să trăiți fiecare moment, să nu cedați niciodată, să vă ridicați ori de căte ori vă va fi greu, fiindcă vor fi și clipe grele.

Este foarte mult de învățat, foarte multe cunoștințe de acumulat și multe lucruri noi pe care le veți descoperi. În sala aveți suficiente exemple din cadrele didactice care să vă fie maeștri, formați crescuți la UMFT și care au educat mii de studenți zeci de generații și le-au transmis cunoștințele de medicină” , a fost mesajul prorectorului prof.univ.dr. Marius Craina.

Prima săptămână a anului universitar este și „Săptămâna bobocului”

la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara (UMFVBT)

Studenții sunt așteptați atât la evenimentele introductive de informare cât și la cele sociale, culturale, sportive și științifice. În cadrul acestor proiecte, „bobocii” vor avea șansa de a socializa cu colegii și cadrele didactice pentru a se familiariza cu mediul universitar.

Pe parcursul acestei săptămâni studenții sunt așteptați la evenimentele din program pentru a descoperi cât mai multe despre viața de student la UMFVBT.

Comentarii

comentarii