Acasă Actualitate Universitatea de Vest Timișoara i-a premiat pe absolvenții de nota 10 la...

Universitatea de Vest Timișoara i-a premiat pe absolvenții de nota 10 la bacalaureat

800
DISTRIBUIȚI

Așa cum a procedat în fiecare an, Universitatea de Vest Timișoara i-a premiat și în 2020 pe absolvenții de nota 10 la bacalaureat. 

Evenimentul a avut loc, vineri 3 iulie, în fața UVT, la care au participat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș și ai UVT.

Cu acest prilej, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT, a avut următorul mesaj:

“Performanțele celor buni ies în față deși a fost pandemie și scoala online. Sunteți elevi excepționali, viitori studenți cu siguranță excepționali. 

Dacă vreți să urmați cursurile UVT, veți beneficia de un pachet special care va cuprinde și o bursă oferită din veniturile proprii ale UVT de 500 lei, cumulată cu celelalte burse pe care le veți primi. 

Veți avea și gratuitate pentru tot ceea ce înseamnă mijloacele de transport sau bază sportivă a universității, precum și gratuitate în cămin pentru cei care nu sunt din Timișoara”.

De asemenea, prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș, a spus:

“Vă mulțumesc că efortul vostru a fost încununat cu nota 10 la bacalaureat. Puțini elevi se pot bucura de această medie maximă. 

Suntem în top 5 la nivel național ca număr de 10 la bacalaureat. 

Vă multumesc că aveți un set de valori care coincide cu al celor care sunt implicați în educație. Aveți cultul muncii,  personalitate, determinare, implicare, exact ce trebuie unui absolvent de liceu pentru a păși pe un nou drum de succes”.

Pirtea a mai spus că premiații să aleagă orice universitate doresc, nu obligatoriu UVT, numai să fie o universitate foarte bună, așa cum sunt și ei, absolvenții de 10 la bacalaureat, foarte buni.

Comentarii

comentarii