Acasă Actualitate Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” deschide porțile noului an universitar prin manifestări...

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” deschide porțile noului an universitar prin manifestări educaționale și sportive

1919
DISTRIBUIȚI

O serie de manifestări educaționale și sportive vor avea loc la început de an universitar la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Cu ocazia Zilei internaționale a educației, joi, 5 octombrie, vor fi deschise Muzeul „Vasile Goldiș” și Centrele de Studii Iudaice, Germanice și cel de Cercetare a Literaturii Argheziene, iar sâmbătă se va desfăşura un eveniment sportiv de amploare. Cunoscuții antrenori arădeni Edina, Cristian Lucuța și invitații lor propun un maraton special configurat cu multă mișcare, lansarea unui nou format de emisiune TV și un concert de muzică ușoară cu două soliste talentate.

Studenţii şi pasionaţii de sport sunt asteptaţi sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 9.30, la Sala de Sport a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, str. Voinicilor, la un maraton de mişcare şi muzică. Antrenorii au pregătit o serie de clase demonstrative de Fitbalance, Circuit, Tabata Fitness şi Kangoo Jumps. Cu această ocazie va fi lansat un nou concept de emisiune TV, sub egida Televiziunii Arad, pentru care vor fi selectaţi doi concurenţi supraponderali, studenţi ai UVVG. Cei doi tineri vor fi ajutaţi să slăbească de către specialişti, antrenori, nutriţionişti şi medici din cadrul UVVG. Programul de slăbire accelerată durează trei luni, timp în care concurenţii vor fi monitorizaţi şi filmaţi.

Maratonul de sport şi muzică va fi prezentat de Georgiana Ţentea, realizatoarea emisiunii ,,FII FIT, FII TU”,  la Televiziunea Arad. Organizatorii pregătesc o serie de premii şi surprize. Două voci de excepție, Claudia Iuga, absolventă a universităţii arădene şi studenta Federica Gini promit un show incendiar, cu muzică bună și distracție.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, în parteneriat cu Primăria Arad, AUĂLEU FITNESS şi Televiziunea Arad.

Manifestarea sportivă va fi deschisă oficial de către preşedintele UVVG, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, primarul Aradului, Gheorghe Falcă şi managerul AUĂLEU FITNESS, Cristian Lucuţa.

Comentarii

comentarii