Acasă Eveniment Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița începe înscrierile

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița începe înscrierile

417
DISTRIBUIȚI

Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița va începe în scrierile în data de 14 iulie, pentru admiterea la facultăţile sale. Perioada de înscriere pentru sesiunea de vară se va încheia în data de 22 iulie. În perioada 23-24 iulie se vor susține testele şi probele de aptitudini, la specializările, Teologie, Pedagogie şi Educaţie Fizică.

Universitatea „Eftimie Murgu” anunţă că anul acesta admiterea la toate specializările se face pe bază de concurs de dosare. Pentru studii de licenţă, învăţământ la zi, universitatea din Reşiţa scoate la concurs un total de 1.016 de locuri, iar pentru învăţământ la distanţă, 200 de locuri. Pentru această sesiune sunt 411 de locuri fără taxă, la facultăţile: Inginerie şi Management, Ştiinţe Economice şi Ştiinţa Sociale. Sunt în jur de 15 – 25 de locuri pentru fiecare specializare. La aceleaşi facultăţi sunt disponibile 605 de locuri cu taxă. La Departamentul de Învăţământ la distanţă mai sunt 200 de locuri cu taxă, la specializările: Marketing, Administrarea afacerilor (Economia comerţului, turismului şi serviciilor) şi la Ştiinţe administrative (Administraţie publică).

Universitatea „Eftimie Murgu” organizează şi studii de master (2 ani), la Ştiinţe administrative, Asistenţă socială şi Teologie, unde sunt 60 de locuri fără taxă şi 115 locuri cu taxă, precum şi studii de doctorat (3 ani), la Inginerie mecanică, 8 locuri fără taxă.

Afişarea rezultatelor şi depunerea contestaţiilor se va face în data de 25 iulie, iar rezolvarea contestaţiilor se va face în 26 iulie.

Comentarii

comentarii