Acasă Actualitate Universitatea Ioan Slavici Timişoara organizează cursul de specializare Evaluator de risc la...

Universitatea Ioan Slavici Timişoara organizează cursul de specializare Evaluator de risc la securitatea fizică, cod COR 242115

DISTRIBUIȚI

ioan slavici timisoaraCursul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale in corelatie cu cerintele standardului ocupational si Programa-cadru avizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia de Ordine Publica si aprobat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

 

ATENTIE! Ocupatia Evaluator de risc la securitate fizica (ERSF) este practicata în cadrul definit de Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, HG 301/2012 privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii 333/2003 si Instructiunea nr. 9/2013 privind efectuarea analizelor de risc la securitatea fizica a unitatilor ce fac obiectul Legii 333/2003.

Atentie !!! Persoanele abilitate prin interviul sustinut la I.G.P.R., în calitate de evaluator de risc la securitate fizica, si înscrise în R.N.E.R.S.F., pot desfasura activitati în domeniu numai pâna la data de 31.12.2014.
Dupa aceasta data, în registru se mentin/înscriu numai persoanele care au dobândit competente pentru ocupatia”evaluator de risc la securitate fizica” prin absolvirea unui program de formare profesionala (curs) organizat pe baza standardului ocupational de un furnizor autorizat de Autoritatea Nationala de Calificari.

Pentru a deveni evaluator de risc la securitatea fizica, orice persoana interesata trebuie sa îndeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:
sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic;
sa nu fie înscris cu antecedente penale pentru infractiuni savârsite cu intentie;
sa aiba experienta de minim 3 ani în domeniul organizarii, planificarii, executarii sau controlului masurilor de securitate în formele prevazute de lege;
sa posede cunostinte privind securitatea mecano-fizica, sistemele de alarma la efractie si jaf armat, inclusiv control al accesului si TVCI pentru aplicatii de securitate, transmiterea semnalizarilor de alarma la distanta si centrele de receptie a alarmelor, serviciile de paza si interventie, transport valori, probate prin certificat de competente profesionale
( dovada cunostintelor se face prin absolvirea unui test de verificare pentru competentele care nu pot fi probate prin certificate de competente profesionale )

Nivelul de studii minim necesar : Studii superioare de lunga durata.

Perioada estimata de demarare : luna august 2014, in functie de definitivarea autorizarii cursului

Lectorii: sunt persoane cu o larga experienta in domeniu, ce provin din structurile care au competenta de autorizare, control si audit in domeniu si indeplinesc toate conditiile impuse de standardul ocupational:
• formatori pentru pregatirea teoretica: au studii superioare si specializare in domeniul serviciilor de securitate privata; detin certificat de formator si au experienta de cel putin 3 ani in formarea  profesionala a adultilor; au experienta de cel putin 5 ani in domeniul serviciilor de securitate privata. Pentru disciplinele specifice evaluarii de risc la securitate fizica se solicita o experienta de minim 12 luni
• formatori pentru pregatirea practica: au studii superioare si specializare in domeniul serviciilor de securitate privata si au experienta de cel putin un an in domeniul evaluarii de risc la securitatea fizica.

Taxa de curs – 2000 lei / participant – taxa se poate achita in maxim 2 rate.

Persoanele care vor achita integral, pana la demararea cursului, vor beneficia de o reducere de 10 %.

Taxa se achita in contul bancar al Fundatiei pentru Cultura si Invatamant “Ioan Slavici” Timisoara IBAN: RO41 BRDE 360S V074 2039 3600 , Banca Romana de Dezvoltare, cu specificatia “Curs Evaluator de risc la securitatea fizica”

Pentru inscrieri si relatii suplimentare va rugam sa contactati:

Universitatea Ioan Slavici
Str. Paunescu Podeanu Nr. 144, Timisoara, România

Tel: 0733 934729
Email: formare.profesionala.romania@gmail.com
http://www.islavici.ro/

 

Comentarii

comentarii