Acasă Actualitate Universitatea Politehnica Timişoara aniversează 97 de ani de la înfiinţare

Universitatea Politehnica Timişoara aniversează 97 de ani de la înfiinţare

895
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timişoara aniversează 97 de ani de la înfiinţare, iar cu acest prilej vor fi organizate mai multe evenimente în perioada 8 – 15 noiembrie.

O primă întâlnire va avea loc miercuri, 8 noiembrie, la ora 12:45, în amfiteatrul K1 al Centrului de conferințe UPT, Bd. V. Pârvan nr. 2b, unde jurnaliştii din Timişoara vor avea ocazia să îl cunoască şi pe domnul prof.univ dr. Tudor Bompa, omul care se află în spatele succesului celebrului atlet Ben Johnson. Înaintea conferinţei de presă, televiziunile vor putea realiza interviuri în exclusivitate.

„În cei 97 de ani de existenţă, peste 125.000 de absolvenți au dus mai departe  spiritul Politehnicii, au devenit specialiști și au contribuit esențial la dezvoltarea cercetării și economiei României. Cu o bază materială de invidiat, Universitatea Politehnica duce mai departe  renumele şcolii tehnice timişorene, atât prin calitatea pregătirii studenţilor, cât şi prin cercetarea ştiinţifică la cel mai înalt nivel şi, nu în ultimul rând, prin activităţile culturale și sportive pe care le promovează”, declară prof.dr.ing. Viorel-Aurel Şerban, rectorul Universităţii Politehnica Timişoara.

 

 

Comentarii

comentarii