Acasă Politica UNPR are gânduri mari la europarlamentarele din mai şi vrea 12.000 de...

UNPR are gânduri mari la europarlamentarele din mai şi vrea 12.000 de voturi în Timiş

409
DISTRIBUIȚI

Obţinerea a minim 12.000 de voturi este ţinta celor de la UNPR la viitoarele alegeri europarlamentare din mai. Aflat la Timişoara, preşedintele Gabriel Oprea, alături de întreaga sa echipă, a lansat în faţa simpatizanţilor din zona de vest a României listele cu cei pe care partidul doreşte să-i trimită la Bruxelles. Fără Ilie Năstase, aşa cum anunţase iniţial, dar cu Anghel Iordănescu, UNPR are planuri mari şi vizează nu mai puţin decât 10% din voturile românilor, insistă Oprea.

Uniunea Naţională pentru Progresul României e din nou în creştere, sunt deja 50.000 de noi membri care s-au alăturat formaţiunii politice, multe cadre militare, dar imaginea de succes a formaţiunii este susţinută de cei doi foşti sportivi, insistă Oprea.

„Suntem într-un proces de reconstrucție al partidului. Ne pregătim pentru  europarlamentare, unde avem doi vectori buni de imagine, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu. Avem vești bune, în ultimele luni au venit 50.000 de membri, unii foști colegi, alți români patrioți, foarte multe cadre militare. Obiectivul nostru este ca anul viitor, la alegerile locale și generale, să revenim înapoi acolo unde am fost, în Parlamentul României. Cred că ne reunește dragostea de țară, care a fost luată foarte mult în derâdere. Doar cu dragoste de țară s-au făcut lucrurile mari, precum Revoluția”, a anunţat Gabriel Oprea, la evenimentul de la Timişoara.

Ce îşi propune UNPR în Timiş la aceste alegeri? Nu mai puţin de 12.000 de voturi, spune Ion Răducanu, timişoreanul care este preşedinte executiv al partidului la nivel naţional. „Nu credem că o să răsturnăm bolovanul printr-un efort de câteva luni, în care am reușit să ne punem pe picioare în 90% din țară. Avem organizații puternice, sperăm să trecem de 5% și să trimitem în Parlamentul European doi, trei oameni, cărora nu li se poate reproșa nimic. Lista este deschisă de doi oameni de mare caracter, care reprezintă ceva în România. 12.000 de voturi ar trebui să luăm la Timiș”, a anunţat Răducanu.

Probabil cel mai bun atu al partidului pe plan local va fi chiar preşedintele organizaţiei, Tit Bojin. Locul 12 pe listele pentru europarlamentare, el se bazează pe votul concetăţenilor săi timişeni, spunând că este cel mai bine plasat timişean pe listele partidelor romîneşti: „Eu mi-s la mijlocul listei UNPR, voi să puneţi ştampila chiar pe mine, să fie la mijloc, aşa, tare, să se vadă bine”.

Primul loc pe lista partidului îi aparţine chiar preşedintelui Gabriel Oprea.

Comentarii

comentarii