Acasă Politica Unul dintre liderii PNL Timişoara cere demisia lui Nicolae Robu și a...

Unul dintre liderii PNL Timişoara cere demisia lui Nicolae Robu și a conducerii locale şi judeţene a partidului

1946
DISTRIBUIȚI

Pierderea alegerilor europarlamentare în Timișoara și Timiș creează unde de șoc în organizație locală a PNL. Claudiu-Martin Chira, prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, președinte executiv al TNL Timiș și candidat la europarlamentare cere demisia conducerii judeţene şi locale a partidului, în frunte cu președintele Nicolae Robu.

Claudiu-Martin Chira acuză într-o postare pe contul său de Facebook modul defectuos al organizării campaniei electorale, deciziile greșite ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu, care a blocat circulaţia în oraş chiar înainte de alegeri.

„Din postura de Prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, Președinte executiv al TNL Timiș, vicepreședintele al Biroului Național TNL și candidat la alegerile europarlamentare îmi permit să cer public demisia conducerii PNL Timiș și PNL Timișoara, pentru modul dezastruos cu care au gestionat aceste alegeri europarlamentare. Din cauza modului defectuos de conducere a acestei campanii electorale, (aproape boicotare) datorată deficiențelor de administrare a Timișoarei, prin lipsa curățeniei din oraș, închiderea simultană a doua poduri peste Bega, îngreunând traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL și opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase și cărători de valiză, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timișoara, culminând cu relația dezastruoasă dintre conducerea partidului și primarii disidenți din PNL Timiș, A fost taxată aroganța, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii și a competitorilor electorali. Vreau să mulțumesc timișorenilor care au votat PNL și s-au exprimat democratic la referendumul inițiat de Președinte Klaus Iohannis. PS. Membrii PNL Timișoara nu sunt doar cărătorii de valiză sau cameramani, doar că nu mai au loc de ei!”, spune Claudiu-Martin Chira.

Comentarii

comentarii