Acasă Actualitate UPT 60! “Mai există modele de viață în orașul cu cea mai...

UPT 60! “Mai există modele de viață în orașul cu cea mai mare viteză a internetului?”

842
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 26 mai, de la ora 10:00, în frumoasa Sală a Senatului Universităţii Politehnica Timișoara din clădirea Rectoratului, este prevăzută o dezbatere publică, moderată de Marius Popa, între foști și actuali studenți și absolvenți ai Universității Politehnicii Timișoara.

Tema este următoarea: „Un arc peste timp: Mai există rețete ale succesului? Mai există modele de viață în orașul cu cea mai mare viteză a internetului? Cine învață mai nou pe cine?”.

“Vă invităm cu drag la un eveniment de suflet al Universității Politehnica Timișoara, aniversarea a 60 de ani de la absolvirea Facultății de Electrotehnică a Generației 1958, o generație strălucită, care a dat numeroşi conducători de unităţi de producție, învățământ, cercetare – dezvoltare și de administraţie, opt doctori în ştiinţe, numeroşi experţi pe plan naţional şi internaţional şi, nu în ultimul rând, un Doctor Honoris Causa al UPT şi al UVT (Peter Freund) și un rector al Politehnicii (Alexandru Nichici). Programul aniversar începe în 25 mai, la ora 11:00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale a Universităţii Politehnica Timişoara, cu o adunarea festivă intitulată 60 de ani de la absolvirea Facultăţii de Electrotehnică din Timişoara”, îndeamnă UPT.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii