Acasă Actualitate UPT a organizat Parada Absolvenților 2021, în centrul Timișoarei

UPT a organizat Parada Absolvenților 2021, în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara a organizat ceremonia de absolvire 2021, sâmbătă, 3 iulie 2021, de la ora 18.00, pe traseul Piața Victoriei – Stadionul Știința.

Tinerii absolvenți îmbrăcați în robe și celebra tocă pe cap s-au reunit în centrul Timișoarei, iar de acolo, în ritmul tobelor au pornit cu steaguri în mâini cu stema facultăților spre stadionul Știința, unde a avut  loc ceremonia propriu-zisă.Totul a fost reunit în cadrul unui spectacol menit să le reamintească absolvenților momentele frumoase petrecute în perioada studenției acum, când se pregătesc să pășească, cu mândrie, pe noul drum care li se așterne în față.

Parada absolvenților 2021 a UPT a atras privirile timișorenilor care s-au oprit să îi admire pe tineri și să îi fotografieze și să îi filmeze. După un moment artistic susținut de trupa Superchill, absolvenții s-au îndreptat spre catedrală apoi către stadion cu steagurile tuturor facultăților, steagul UPT și steagul Alumniversum.

Programul evenimentului a fost prezentat de Dan Negru si nu a lipsit discursul rectorului UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, al președintelui Senatului universității, prof.univ.dr.ing. Radu Vasiu, al unui reprezentant al mediului economic, al reprezentantului studenților în Senatul UPT, ale studenților reprezentanți ai celor 10 facultăți.

Conducerea Universității Politehnica Timișoara a decis să instituie, în acest an, o modalitate de evidențiere și recompensare a studenților excepționali, care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență și media 10 la examenul de licență și a acordat în cadrul Ceremoniei de Absolvire diplome „Magna Cum Laude”.

Întregul spectacol a fost  completat de momente artistice susținute de trupa Superchill, DJ Sean Norvis, DJ Victor Stan, precum și un concert extraordinar susținut de trupa Pragu’ de Sus.

Comentarii

comentarii