Acasă Actualitate Urban Dispenser și pentru biserica din Piața Dacia, donat doi oameni de...

Urban Dispenser și pentru biserica din Piața Dacia, donat doi oameni de afaceri timișoreni

860
DISTRIBUIȚI

Oamenii de afaceri timișoreni Adrian Costil și Alex Arghilescu au continuat seria donațiilor de dispozitive de dezinfectat către lăcașele de cult din Timișoara și din județ. De această dată, un Urban Dispenser a fost donat spre uzul credincioșilor care ajung la biserica din Piața Dacia, unde face serviciul religios preotul paroh, dar și noul protopop al Timișoarei, Zaharia Pereș.

Gestul antreprenorilor vine în continuarea seriei de donații care au adus astfel de dispozitive de dezinfectat și la Catedrala Mitropolitană, Mănăstirea Șag sau Mănăstirea Partoș, dar și la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” sau la Spitalul Municipal Timișoara.

Cei doi oameni de afaceri vor, prin gestul lor, să le vină în ajutor atât pacienților din spitalele unde medicii s-au aflat în prima linie în lupta împotriva COVID-19, cât și credincioșilor care trec pragul bisericilor. Dispozitivul, fiind activat printr-o apăsare cu piciorul a pedalei, aduce un plus de siguranță prin reducerea contactului direct cu mâinile celor care îl folosesc.

Adrian Costil și Alex Arghilescu dau de înțeles că nu se vor opri aici, continuând să doneze astfel de dispozitive de dezinfectat și altor lăcașe de cult și unități spitalicești care ar avea nevoie de ele. Prin gestul unor astfel de oameni generoși, credincioșii pot participa la slujbele religioase în cele mai bune condiții, dar, bineînțeles, și cu respectarea măsurilor de igienă în mod corespunzător.

Comentarii

comentarii