Acasă Eveniment Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara, finalizată în Canalul Bega

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara, finalizată în Canalul Bega

838
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 3 Timișoara au efectuat sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Calea Șagului. Șoferul nu s-a conformat, ci a accelerat. Polițiștii din filtru s-au urcat în autospecială și au pornit pe urmele fugarilor, urmărind autoturismului până pe strada Constantin Silvesteri din zona Freidorf. Ajuns în capătul străzii autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega.

Șoferul și pasagerul au ieșit din mașină și au sărit în Bega, înotând până pe celălalt mal. Acolo erau însă așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat. Oamenii legii au cerut ajutorul medicilor de la Ambulanta pentru a le acorda îngrijiri tinerilor uzi și înghețați de frig.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

De asemenea se fac verificări pentru a vedea dacă autoturismul a fost sau nu furat.  Polițiștii i-au întocmit tânărului aflat la volan dosar penal pentru conducere fără permis, iar cercetările continuă.

Comentarii

comentarii