Acasă Eveniment Urmărire cu focuri de armă, în Timișoara. Şoferul fugar a condus kilometri...

Urmărire cu focuri de armă, în Timișoara. Şoferul fugar a condus kilometri întregi fără o roată

1056
DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme de aproape o oră, pe străzile din Timişoara, cu zeci de focuri de armă trase de polițiști spre un şofer fugar, care a condus kilometri întregi fără roată în partea dreaptă față.

Totul a început în această noapte, cu puțin timp înainte de ora 3, un echipaj de poliţie a făcut semn unui Ford să oprească, maşina având numere de înmatriculare provizorii. Șoferul a ignorat semnalul agenților. Ba mai mult, a accelerat.

Imediat, polițiștii au plecat în urmărirea fugarului și au solicitat întăriri. Toate mașinile de Poliție care erau pe teren au pornit pe urmele vitezomanului.

Fugarul s-a întreptat spre centrul oraşului, unde a intrat pe contrasens şi a fost pe punctul de a lovi doi agenţi care au încercat să-l blocheze. Nimic nu l-a putut opri din cursă – nici somaţiile, nici zecile de focuri de armă trase pe timpul urmăririi.

https://www.facebook.com/CiuteanGeorgeOctavian/videos/1474844705984759/

Şoferul a rămas fără cauciucul din dreapta față și a continuat să ruleze kilometri întregi doar pe jantă cu viteză ce a depăşit şi o sută de kilometri la oră.

Mai multe gloanţe au găurit caroseria şi luneta maşinii. Cursa s-a oprit după ce a fost lovit şi cauciucul din stânga faţă şi mașina urmărită a fost acroșată de un echipaj al Poliţiei.

Şoferul a fost scos din mașină și pus pe asfalt, unde a fost imobilizat. În urma testării a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice.

Fugarul nu avea permis de conducere. A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice să se stabilească dacă a consumat droguri.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii