Acasă Eveniment Urmărit general de 15 ani, pentru dubla crimă de pe Odobescu, arestat...

Urmărit general de 15 ani, pentru dubla crimă de pe Odobescu, arestat la Bucureşti

1340
DISTRIBUIȚI

altNicolae Valentin Dragolea, cel mai căutat infractor din Timiş, a fost prins de poliţiştii bucureşteni, care l-au reţinut pentru furtul unui telefon mobil. Abia la secţie aceştia au descoperit ca bărbatul de 41 de ani este urmărit internaţional de 15 ani  şi condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.
Nicolae Dragolea a fost deja condamnat în lipsă la 20 de ani de închisoare, pentru că, în urmă cu 11 ani, împreună cu alţi 6 indivizi, a ucis în pe str. Odobescu din Timişoara, doi sportivi campioni naţionali la kick-boxing: Francisc Doda, în vârstă de 25 de ani, şi Cristian Boroş, în vârstă de 22 de ani. Antrenorul celor doi, Cristian Oprescu, a fost internat cu lovituri foarte grave, dar a supravieţuit. El a avut de suportat şi presiunile prietenilor ucigaşilor, la fel ca şi rudele celor doi tineri ucişi. Ceilalţi şase agresori au fost judecaţi şi au primit pedepse cuprinse între 18 şi 20 de ani de închisoare.
Filmul arestări este simplu: un bărbat s-a plâns poliţiştilor bucureşteni că telefonul i-ar fi fost furat. Aceştia au pornit în căutarea infractorului, l-au găsit într-un parc la mesele unde se joaca şah şi l-au dus in arestul secţiei 22, unde după mai bine de 10ore de audieri, au descoperit totul. Individul, ce folosea numele de Dan Braşoveanu, a mai avut înregistrată o plângere împotriva sa în anul 2008, când la Politie s-a prezentat un cetăţean care a spus ca i s-a furat BMW-ul. A doua zi a revenit la Politie şi a încercat să retragă plângerea, spunând ca i-a fost adusa maşina înapoi, de către acest Dan Braşoveanu. Acum, în afara pedepsei de 20 de ani de închisoare, Dragolea risca şi o condamnare pentru falsă identitate.

Comentarii

comentarii