Acasă Actualitate USAMVB Timișoara face înscrieri online pentru sesiunea II din toamnă 2020

USAMVB Timișoara face înscrieri online pentru sesiunea II din toamnă 2020

992
DISTRIBUIȚI

Dacă îți dorești să vii la sediul facultăților din cadrul USAMVB Timișoara, din calea Aradului, pentru a depune dosarul de înscriere la ciclul de licență sau master o poți face începând din 7 septembrie, până pe 18 septembrie 2020!

Aplică la Facultatea de Agricultură din cadrul USAMVBT!
Știai că tehnologia modernă a schimbat complet modul în care se desfășoară procesul implicat în toate ramurile agriculturii, atât la nivel de producție, cât și la nivel de distribuție? Alege una dintre specializările Agro

Se mai fac înscrieri la Facultatea de Horticultura si Silvicultura Timișoara din cadrul USAMVBT! Dacă dorești să te formezi ca tânăr profesionist şi cercetător care să dispună de capacitatea operativă necesară dezvoltării şi evaluării proiectelor vitivinicole și să câştigi experienţa necesară participării la programe de cercetare şi conservare a resurselor genetice la viţa de vie, prin identificarea de soiuri şi biotipuri locale, atunci această specializare este perfectă pentru tine! Alege una dintre specializările FHS.

Facultatea de Management și Turism Rural din cadrul USAMVBT!
Una dintre cele mai importante oportunități pentru România se regăsește în valorile de excepție ale spațiului rural. O cunoaștere avansată în accesarea fondurilor europene și o expertiză detaliată în domeniul turismului este mai mult decât necesară pentru transformarea valorilor și tradițiilor în beneficii pentru populația din mediul rural. Alege una dintre specializările #FMTR

Facultatea de Bioinginerie din Timișoara contribuie la formarea specialiștilor în zootehnie și biotehnologii agricole încă din 1955. Dacă dorești să afli totul despre creșterea sustenabilă a animalelor și gestionarea aspectelor specifice calității și siguranței alimentare, alege una dintre specializările BRAT.

Facultatea de Medicina Veterinara Timisoara din cadrul USAMVBT!
Alege să devii un medic veterinar de excepție! Încă din 1962, FMVT a format specialişti de înaltă calificare, capabili să satisfacă exigenţele provocărilor medicinii veterinare din secolul XXI. Alege una dintre specializările #MV.

Facultatea de Inginerie Alimentara din cadrul USAMVBT!
Dacă vrei să te specializezi în domenii ale industriei alimentare precum prelucrarea legumelor și fructelor, industria fermentativă (industria berii, vinului, spirtului și băuturilor alcoolice), industria extractivă (zahăr, ulei, amidon), industria laptelui și produselor lactate, industria cărnii, industriile de panificație și morărit, atunci una dintre specializările FIA.

Comentarii

comentarii