Acasă Politica USL merge pe candidaţi comuni la primării

USL merge pe candidaţi comuni la primării

370
DISTRIBUIȚI

“Vrem să depăşim numărul de 55 de comune  la cele două partide (PSD şi PNL), neexcluzând PC, care are 3-4 comune, cu oameni foarte bine poziţionaţi”, spune Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş
Uniunea Social Liberală (USL) – alianţa formată din PSD, PNL şi PC – a decis în urma unei întâlniri să aibă candidaţi comuni la primăriile din judeţ, conform spuselor lui Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş. “Am avut o întâlnire pregătitoare, săptămâna trecută, în cadrul alianţei USL. O să legalizăm faptul de a avea candidaţi comuni în toate localităţile judeţului. 38 de primării avem noi şi PNL, în cadrul USL. Prin excepţie, putem accepta un alt candidat, cu totul prin excepţie, dacă nu poate câştiga nici un candidat PSD sau PNL. Faptul de a avea candidat comun se va extinde la nivelul întregului judeţ, pentru a putea câştiga cât mai multe comune. Vrem să depăşim numărul de 55 de comune  la cele două partide, neexcluzând PC, care are 3-4 comune, cu oameni foarte bine poziţionaţi”, declară Titu Bojin.

Începe sondajul…
Săptămâna viitoare, probabil că va începe sondajul pentru stabilirea modului în care se găsesc candidaţii în Timiş, nu numai ai USL. Au rămas în acest sondaj, la PSD Titu Bojin, pentru preşedinţia consiliului judeţean şi Sorin  Grindeanu pentru funcţia de primar al Timişoarei, la PC – Maria Grapini la primărie şi Costel Roman la consiliul judeţean, la  PNL Nicolae Robu şi Petru Ehegartner la Primăria Timişoara şi Cristian Buşoi şi Alin Nica la consiliul judeţean. “Sunt persoanele care vor intra din partea noastră în sondaj”, spune preşedintele PSD Timiş.

 

Comentarii

comentarii