Acasă Actualitate USR își face propagandă cu titlul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a...

USR își face propagandă cu titlul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 15 februarie, Radu Țoancă, reprezentant al PSD în Consiliul Local Timișoara, critică felul în care USR se promovează. Mai exact, pesedistul este supărat că userișii ar fi transformat sărbătoarea titlului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii în „oportunitate de propagandă partinică minoră”, cu toate că primarul Dominic Fritz a fost ales la ani buni de la desemnarea acestui titlu.

„Nerușinarea progresiștilor a întrecut orice limită! Timișoara – Capitală Europeană a culturii – a devenit o știre de partid  pe pagina USR. Pe pagina de fb (Facebook – n.r.) a USR, evident sub sigla acestui partid, a apărut, în urmă cu mai multe ore, un anunț al primarului Dominic Fritz prin care dumnealui îi așteaptă (nu spune dacă pe membri USR sau și pe alții) pe cititorii acelei știri la «Timișoara, Capitală Europeană a Culturii».

Politizarea acestui eveniment de un partid aflat în pragul imploziei este de o nerușinare fără precedent în Europa, unde nicio gazdă implicată în evenimente similare nu a avut imbecilitatea politică și grobianismul de a transforma o astfel de sărbătoare într-o «oportunitate» de propagandă partinică minoră. «Meritul» USR în această poveste de succes a orașului nostru este că s-a nimerit fix în acest an să se afle în Timișoara și să fie contemporan cu evenimentul un primar progresist, al cărui merit personal pe această temă este egal cu zero!

Începută de administrația Ciuhandu și finalizată de administrația Robu, manageriată cu succes de asociația condusă de Simona Neumann, nominalizarea Timișoarei în această onorantă poziție europeană privilegiată riscă să eșueze lamentabil într-o zonă periferică și sulfuroasă politicianistă , din cauza unor pigmei progresiști, obsedați patologic doar de imagine!”, scrie Țoancă.

Postarea la care face referire Țoancă, publicată marți, la ora 21.30, ar fi următoarea:

Comentarii

comentarii