Acasă Politica USR PLUS anunță că va vota, săptămâna aceasta, viceprimarul Timișoarei și vicepreședintele...

USR PLUS anunță că va vota, săptămâna aceasta, viceprimarul Timișoarei și vicepreședintele CJT propuși de PNL

1193
DISTRIBUIȚI

Conducerea USR PLUS Timiș anunță că va vota propunerile PNL pentru viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, ca urmare a anunțului lui Alin Nica de vineri seară. Mai exact, președintele Consiliului Județean Timiș anunța că va cere votarea vicepreședinților în următoarea ședință, stabilită pentru miercuri, suplimentând ordinea de zi.

Ca răspuns, luni dimineață, Cristian Moș, președintele USR Timiș și copreședinte USR PLUS Timiș, anunță că salută propunerea PNL de a închide negocierile și că va vota candidații liberalilor, atât în ședința Consiliul Județean Timiș, cât și în cea a Consiliului Local Timișoara. Mesajul postat de Moș pe pagina sa de Facebook:

„Alianța USR PLUS își reafirmă voința de a încheia majorități de dreapta, atât pentru Consiliul Local Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș, cât și peste tot în județ, acolo unde se poate.

Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș care are nevoie de o schimbare a modului în care se face administrație și de proiecte serioase de dezvoltare.

Alianța USR PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități puternice și stabile în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor din 27 septembrie.

Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”

Comentarii

comentarii