Acasă Actualitate USR PLUS, prezentă în toate colțurile județului, pentru a-și prezenta propunerile pentru...

USR PLUS, prezentă în toate colțurile județului, pentru a-și prezenta propunerile pentru Consiliul Județean Timiș. Cristian Moș, încrezător în echipa sa (P)

DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Timiș, a prezentat echipa partidului pentru alegerile județene de la finalul lunii septembrie. Dacă Moș s-a aflat în Parcul Copiilor din Timișoara, candidații pentru consilieri au fost prezenți în alte localități Timișene: Jamu Mare, Dumbrăvița, Sânnicolau Mare, Săcălaz, Orțișoara, și Lugoj.

„În ultima săptămână, nu m-am ferit să critic traseismul din celelalte partide politice, din vechea clasă politică. Sute de politicieni au schimbat partidul cu speranța că la sfârșitul zilei de 27 septembrie să fie în echipa câștigătoare. Din păcate pentru ei, și din fericire pentru Timiș, echipa câștigătoare sunteți voi, locuitorii județului Timiș”, a început Moș.

Candidatul USR PLUS pentru președinția CJT este încrezător în echipa sa, spunând că filiala USR Timiș a fost cea mai puternică la nivel național, iar acum, alături de echipa PLUS Timiș, de asemenea prezentată drept ea mai puternică la nivel național, poate să schimbe într-adevăr administrația județeană.

„Sunt oameni care nu stau departe, construiesc o nouă clasă politică. (…) Este imposibil să faci lucruri noi și durabile cu oameni care provin dintr-un sistem vechi și defectuos! Avem voința necesară să transformăm această viziune în realitate. Mai mult, avem un set de valori de la care nu ne dezicem, valori care au la bază integritatea”, a reiterat acesta

Astfel, în cadrul conferinței, prima intervenție a fost de la Jamu Mare, de unde au luat cuvântul Bianca Luca, arhitect, și Sorin Șipoș, antreprenor, Prima a spus că la CJT se va implica în comisii, mai ales la urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice și protecția mediului, de unde poate crea o colaborare între peisagiști, urbaniști și Consiliul Județean sau chiar administrațiile locale din mediul rural. Cel de-al doilea a promis schimbări în transparența CJT și a evidențiat nevoile infrastructurii sportive la nivel de județ, el promițând o altă implicare din partea administrației județene în sport, în special cel juvenil, în posibilitatea câștigării unui mandat.

Alte intervenții au fost la Dumbrăvița unde Laura Boldovici a vorbit despre turism, iar Raul Trifan despre transparență și digitalizare în cadrul CJT. De la Sânnicolau Mare, Raul Olajos a prezentat nevoia de a stimula industriile cu valoare adăugată, reindustrializare și fonduri europene, iar Petre Mihăieș despre experiența și expertiza pe care USR PLUS o poate aduce la CJT, dar și despre nevoia unui aerodrom.

De la Săcălaz, Viviana Țecu a vorbit despre nevoia modernizării educației, în special a infrastructurii de învățământ, în timp ce Zoli Nemeth, juristul USR PLUS, a evidențiat nevoia stringentă de debirocratizarea a actului administrativ la nivelul Consiliului Județean. La Orțișoara, Alexandru Cadar a vorbit despre tranziția de la promisiuni la fapte, iar Dani Tamaș, despre nevoia unei infrastructuri județene realizate în colaborare cu specialiștii.

Ultima intervenție a fost la Lugoj, unde Vlad Șendroiu, coordonatorul USR PLUS Tineret, a promis că se va implica în politici tocmai în favoarea tinerilor, atât direct, cât și prin alte direcții: educație, sport, cultură sau turism de proximitate. Tot aici, Călin Bădiu, cel care a gestionat extinderea partidului, a reamintit că USR PLUS vine cu onestitate și competență, dar a prezentat și un obiectiv de-al său: monitorizarea proiectelor de infrastructură, subiect legate și de fondurile europene.

„Ne-am asumat că vom face o astfel de conferință, că oamenii vor fi în județ, că suntem oameni care vrem să facem altfel, inclusiv campania. Urmăriți-ne, vom avea o campanie altfel decât sunteți obișnuiți de celelalte partide vechi. Facem o altfel de politică, vom face o altfel de administrație. Vom face o administrație mult mai competentă. Suntem oameni între oameni și vom rămâne între oameni! Doar de la nivelul oamenilor de rând vom ști probleme oamenilor de rând. E timpul pentru un nou început, începutul USR PLUS! Pe 27 septembrie, votați USR PLUS pe toate listele! Haideți să devenim cea mai mare, cea mai puternică echipă din România, să dăm un exemplu în întreaga țară. Votează USR PLUS!”, a încheiat Cristian Moș.

Comandat de USR – Organizația Județeană Timiș

Executat de Logos Consulting

Cod mandatar financiar: 21200251

Comentarii

comentarii