Acasă Politica USR respinge orice alianță preelectorală în Timiș, în afară de cea cu...

USR respinge orice alianță preelectorală în Timiș, în afară de cea cu PLUS

954
DISTRIBUIȚI

USR Timiș a decis, în ședința biroului județean din 6 august, că nu va face nicio altă alianță preelectorală, în afară de cea cu colegii de alianță de la PLUS. „Cu oameni vechi, nu vom face niciodată lucrurile altfel”, a spus Cristian Moș, președintele USR Timiș și candidatul alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Timiș.

„Timișul, Timișoara a arătat în decembrie 1989 că schimbările profunde nu se fac cu jumătate de măsură. Da, biroul județean a votat în unanimitate ca USR să meargă, la nivelul județului Timiș, doar cu partenerii noștri de la PLUS. Spre surprinderea vechii clase politice, USR nu face alianțe doar în scop electoral, (…) nu ia politicieni din alte partide, doar de dragul votului”, a declarat, în conferința din 7 august, Moș.

Acesta este conștient că decizia poate aduce pierderi pe termen scurt, dar precizează că scopul alianței USR PLUS este de a „schimba ceea ce nu au demonstrat timp de 30 ani vechile partide”. În acest sens, Moș spune că viziunea USR PLUS este, neapărat, una de lungă durată.

Chiar săptămâna trecută, într-o altă conferință de presă a USR PLUS, desfășurată la Dumbrăvița, unde prezentau candidatul la primăria comunei, Sorin Drăgoi, propunerea liberală pentru aceeași funcție, a întrebat dacă partidele de dreapta nu doresc un candidat comun care să aibă șanse mai mare de a-l învinge pe actualul primar, pesedistul Victor Malac. Moș nu s-a lăsat intimidat de întrebarea fostului consilieri al lui Robu și i-a răspuns sec: „Da, atâta timp cât dreapta susține candidatul USR PLUS (Horia Bugarin – n.r.)”.

Comentarii

comentarii