Acasă Politica USR Timiș îl acuză pe Cristian Moș că va deveni ”iepure al...

USR Timiș îl acuză pe Cristian Moș că va deveni ”iepure al PSD”, pentru a rupe din voturile acordate Alianței Dreapta Unită

DISTRIBUIȚI

La jumătate de zi de la momentul în care opiniile extrem de critice ale lui Cristian Moș la adresa USR Timiș și la adresa lui Dominic Fritz au devenit publice, reprezentanții partidului au o primă reacție. Iar comunicatul de presă îl fac pe Moș ”iepure al PSD”, dar spun și că acesta ar fi supus unor presiuni din partea social-democraților, vorbind chiar și despre șantaj.

Cei de la USR Timiș spun că fostul lor președinte, până i-a predat puterea lui Dominic Fritz, se pregătește să candideze la șefia CJ Timiș, urmând să ”rupă” din voturile acestui electorat, desigur în favoarea PSD. Cei de la USR îl mai atacă pe Moș că ar fi refuzat o propunere de a candida din nou pe listele Alianței Dreapta Unită.

“Din informațiile noastre, Cristian Moș se pregătește să candideze la Președinția Consiliului Județean, ca iepure al PSD. Opiniile critice puteau fi exprimate până acum, dar nu au fost. Cristian Moș a fost timp de patru ani vicepreședintele Consiliului Județean, a lucrat cu Alin Nica și nu a avut nimic critic de spus despre acesta, nici măcar o dată. Amintim că noi l-am susținut pe Cristi încă din 2020, când am refuzat să semnăm protocolul de colaborare la CJ până când Cristi Moș nu este votat vicepreședinte. L-am și invitat să candideze din nou pe lista Alianței Dreaptă Unită pentru Consiliul Județean, lucru pe care l-a refuzat”, conform USR Timiș.

Partidul mai spunne că Cristian Moș nu ar fi dorit să comunice opiniile sale critice conducerii filialei, opinii care până acum nu și le-ar fi exprimat la anunțarea noului tandem Frtz – Nica. Acum, îi propun să își dea demisia din funcția de președinte al CJ Timiș.

”La fel, criticile împotriva coagulării Alianței Dreapta Unită și Timișoara Unită puteau să ne fie comunicate până acum de nenumărate ori, atât lui Dominic Fritz, cât și președintelui Cătălin Drulă, în calitatea lui de membru  al Biroului Județean Timiș. Faptul că iese public înainte de alegeri, cu opinii care nu au existat până la formarea tandemului Dominic Fritz-Alin Nica, precum și informațiile că va candida ca să rupă voturile Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean, ne fac să credem că Cristian Moș este victima unor presiuni exercitate de PSD asupra lui,  poate chiar șantaj. Dacă d-lui Cristian Moș îi displac atât de mult Alianța Dreapta Unită, Dominic Fritz și Alin Nica, de ce nu demisionează din funcția de vicepreședinte CJ, obținută datorită USR? De ce nu demisionează din USR?”, mai menționează USR Timiș.

Comentarii

comentarii