Acasă Actualitate UVT a obținut avizul oficial pentru startul celei de-a patra ediții a...

UVT a obținut avizul oficial pentru startul celei de-a patra ediții a UVT Liberty Marathon

290
DISTRIBUIȚI

Universitateta de Vest Timișoara a obținut avizul oficial pentru startul celei de-a patra ediții a UVT Liberty Marathon. Astfel, de la 2 la 42 de km, cursele se vor organiza cu prezență fizică în 26 septembrie.

Pentru respectarea restricțiilor impuse de contextul epidemiologic actual, regulamentul disponibil pe website-ul evenimentului prezintă programul evenimentului, condițiile de start, precum și limita numărului de participanți pentru fiecare cursă.

În 2021, participanții vor avea parte de un kit colorat și o experiență unică, ce include:medalia semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială; tricoul tehnic; diploma; număr de concurs; produse oferite de parteneri; album fotopersonalizat pic2go;pasta party; puncte de alimentare și hidratare pe traseu; clasament; premiere; tombolă cu premii; servicii medicale pe traseu; momente de entertainment pe traseu.

”De asemenea, toți cei care vor să se antreneze până la UVT Liberty Marathonsunt invitați să ni se alăture pentru a alerga împreună în fiecare joi, la ora 19, la Antrenamentele Liberty. Ne dăm întâlnire la Universitatea de Vest din Timișoara și alergăm împreună pentru a ne apropia tot mai mult de cea mai bună versiune a noastră.În cazul în care 2021 nu este anul în care să se alinieze la start, doritorii pot participa în calitate de voluntari / co-organizatori. Un zâmbet, un pahar cu apă, o încurajare pot fi tot ceea ce un alergător are nevoie pentru a finaliza cursa aleasă”, îndeamnă UVT.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, a spus: „Oricare ar fi provocarea acceptată de fiecare în parte, abia așteptăm să fim împreună în 26 septembrie și să ne bucurăm alături de membrii comunității UVT Liberty Marathon. A patra ediție a maratonului UVT dedicat libertății va arăta ca suntem o comunitate implicată și responsabilă, pentru care îndrăzneala, spiritul liber și echilibrul sunt valori esențiale.”Toate condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

 

Comentarii

comentarii