Acasă Actualitate UVT a premiat echipa de robotică CSH de la „Carmen Sylva” din...

UVT a premiat echipa de robotică CSH de la „Carmen Sylva” din Timișoara participantă în finala Chicago Robotics 2023

DISTRIBUIȚI

Luni, 24 iulie, Universitatea de Vest din Timișoara a organizat conferința de premiere a componenților echipei de robotică CSH, de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, participanți în finala Chicago Robotics 2023.

Echipa de robotică a prestigiosului liceu timișorean, tutelată de UVT, a parcurs zece meciuri de calificări în competiția desfășurată săptămâna trecută la Chicago, apoi a trecut și de semifinală, iar în finală, înscrisă în alianță cu alte două echipe americane, a încheiat evoluția pe locul secund.

La conferință au participat rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, prorectorul UVT, conf.univ.dr. Mădălin Bunoiu, decanul Facultății de Matematică și Informatică, prof.univ.dr. Dana Petcu, alături de componenții echipei de robotică CSH de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara și de antrenorii lor. 

Rectorul Marilen Pirtea a spus că acești tineri extraordinari reprezintă viitorul, iar UVT se ocupă de viitor. El le-a mulțumit lor și profesorilor mentori pentru rezultatele formidabile. 

“Aceste succese înseamnă muncă, perseverență, voință, toate contribuie la formarea unor caractere excepționale de care România are nevoie”, a fost mesajul prof. Pirtea.

Comentarii

comentarii