Acasă Sport UVT Liberty Marathon 2020 Timișoara vine cu medalii semnate de Camelia Potec

UVT Liberty Marathon 2020 Timișoara vine cu medalii semnate de Camelia Potec

DISTRIBUIȚI

UVT Liberty Marathon Timișoara a pornit la drum ca un manifest al alegerilor care ne fac diferiți, care ne fac unici, liberi. Este o competiție adresată alergătorilor experimentați, dar și tinerilor sau copiilor aflați la prima experiență de alergare la un maraton.

Anul acesta, UVT atenționează că alergătorii care parcurg o cursă în cadrul UVT Liberty Marathon 2020 (de la 2 la 42 km) vor fi răsplătiți cu o medalie semnată de Camelia Potec, campioană olimpică la natație (medalia de aur la înot în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, la proba de 200 metri liber) şi preşedinte al Federației Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, subliniază valoarea simbolică a acestei inscripții de pe medalia maratonului 2020: „Camelia Potec este o sportivă exemplară, olimpică într-o cursă de natație de mare viteză, dar și o cunoscută „maratonistă” a ambiției, talentului și energiei debordante. Semnătura de încredere a Cameliei Potec, inscripționată pe medalia acestei ediții a Liberty Marathon 2020, îi va atrage pe participanți și îi va inspira, pentru o cursă de alergare memorabilă”.

Medalia semnată de Camelia Potec va fi oferită participanților care finalizează cursa pentru care s-au înscris, în cadrul kitului de participare.

Kitul va cuprinde, alături de medalie: tricoul tehnic Liberty 2020, diploma de participant, o mască, pentru a nu uita că suntem #Liberty chiar și într-o perioadă ca aceasta,  precum și patru produse din partea partenerului nostru de nădejde, dm drogerie markt România.

Modul de remitere a kiturilor – acestea vor fi trimise prin curier pe adresa de corespondență furnizată la înscriere, expedierea urmând a avea loc într-un interval de maxim 2 săptămâni de la data validării cursei.

La finalul perioadei dedicate competiției, se vor acorda premiile oferite de partenerii evenimentului celor care vor fi desemnați prin tragere la sorți, dintre participanții care au finalizat proba la care s-au înscris. Premiile constau în telefoane Samsung Galaxy S20 5G, Huawei P40 5G, tablete Apple Ipad 7 10.2 inch 32GB, respectiv căști HAMA Connect 184020, Bluetooth.

Toate condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

Comentarii

comentarii