Acasă Actualitate UVT Liberty Marathon! Decernarea Medaliei de aur UVT și a Diplomei de...

UVT Liberty Marathon! Decernarea Medaliei de aur UVT și a Diplomei de merit UVT președintelui COSR, Mihai Covaliu

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la a cincea ediție a UVT Liberty Marathon, organizată duminică, 2 octombrie 2022, o competiție internațională care a devenit un eveniment de tradiție al Timișoarei.

Din acest an, Comitetul Olimpic și Sportiv Român devine partener oficial al evenimentului, medalia de finisher a acestei ediții fiind semnată de Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), campion olimpic mondial și european.

Campionul Mihai Covaliu va fi prezent la Timișoara, în cadrul evenimentului sportiv de duminică, 2 octombrie 2022. A doua zi, în preambulul festivității de deschidere a anului universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport, UVT îi va acorda președintelui COSR Medalia de aur UVT, însoțită de Diploma de merit UVT. Astfel, vă invităm să participați luni, 3 octombrie 2022, la evenimentul oficial de decernare a Medaliei de Aur și a Diplomei de merit UVT domnului Mihai Covaliu, începând cu ora 9, în Aula Magna „Ioan Curea” a UVT.

Comentarii

comentarii