Acasă Actualitate UVT și STADA au inaugurat standul STADA. Rectorul Marilen Pirtea: “Vizitați-l! Este...

UVT și STADA au inaugurat standul STADA. Rectorul Marilen Pirtea: “Vizitați-l! Este excepțional…!”

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara și compania STADA, una dintre cele mai mari organizații din domeniul farmaceutic la nivel global, au inaugurat un stand multimedia amplasat în parcarea din fața Universității de Vest din Timișoara, bd. Vasile Pârvan, nr.4, joi, 9 noiembrie 2023, la ora 15.00.

La eveniment au participat reprezentanții instituțiilor partenere, rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, alături de administratorul STADA, Hemofarm Timișoara, Biliana Corina Stanoiev.

Cu acest prilej, rectorul Marilen Pirtea a mulțumit companiei STADA pentru că a ales UVT să fie parteneră în proiect, iar standul va fi la dispoziția publicului, elevilor și a studenților UVT, până în 12 noiembrie 2023.

“Evident că tehnologia modernă, inovarea, inteligență artificială sunt preocupări zilnice ale profesorilor și cercetătorilor specialiști de la UVT. Viitorul aparține celor care inovează, iar studenții UVT trebuie să fie în contact permanent cu viitorul. Astfel în cadrul programelor interdisciplinare pe care le desfăsurăm și în noile linii de studii, în număr de 6, unele unicat în România, preocupările noastre transdisciplinare sunt reale.

Astăzi discutăm de un domeniu farmaceutic care ajută și vindecă oamenii aflați în suferință. Tehnologia vine în sprijinul nostru. Invităm studenții, elevii și pe cetățeni să viziteze standul STADA, fiindcă este excepțional și itinerant”, a fost mesajul rectorului Pirtea

În premieră pentru industria farmaceutică, standul multimedia STADA oferă o experiență imersivă și educativă în lumea unei companii farmaceutice, astfel încât studenții, elevii si toți vizitatorii să aibă ocazia să descopere și să interacționeze cu acest univers fascinant al științei care luptă pentru sănătatea oamenilor.

Experiența multimedia va oferi o imagine completă asupra companiei STADA și o înțelegere profundă asupra valorilor, misiunii și portofoliului, creând ocazia pentru experimentarea acestei inovații digitale.

Program de vizitare joi și vineri: 09.30 – 19.30. Program de vizitare sâmbătă: 10.00 -18.00. Program de vizitare duminică: 10.00 -14.00.

 

Comentarii

comentarii