Acasă Actualitate UVT – unul dintre partenerii principali ai poveștii „Oravița, Capitala Tineretului din...

UVT – unul dintre partenerii principali ai poveștii „Oravița, Capitala Tineretului din România 2024”

DISTRIBUIȚI

În data de 17 septembrie 2022, va avea loc anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor în competiția organizată pentru desemnarea Capitalei Tineretului din România 2024, într-un eveniment ce urmează să aibă loc la Cluj, care va culmina prin Gala finală a competiției.

Universitatea de Vest din Timișoara își asumă rolul în comunitate și societate și continuă să fie un actor principal în promovarea educației, științei, antreprenoriatului și culturii, punând accent pe dezvoltarea tinerelor valori. În contextul ansamblului de proiecte destinate tinerilor și talentelor din noua generație, UVT a devenit unul dintre partenerii principali ai poveștii „Oravița, Capitala Tineretului din România 2024”.

Le dorim colegilor noștri și tinerei echipe din Oravița mult succes în acest proiect și sperăm ca acest parteneriat să marcheze rezultate de excepție.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Juriul acestei prestigioase competiții naționale a apreciat proiectul propus de comunitatea din Oravița, ajuns acum în runda finală. Pentru ca propunerea echipei din Oravița să dobândească un plus substanțial, UVT s-a alăturat proiectului, ca partener cu experiență, pentru a aduce o notă de maturitate, necesară organizațiilor de tineret pentru a organiza evenimente de amploare, care să aibă impact real. Sper ca echipa ce susține proiectul Oraviței să câștige, iar în 2024 să contribuim la un an al tineretului plin de evenimente reprezentative pentru sferele generoase ale educației, științei, antreprenoriatului și culturii”.

 

Comentarii

comentarii