Acasă Actualitate UVVG Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie – peste 25 de...

UVVG Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie – peste 25 de ani de tradiție

405
DISTRIBUIȚI

Cu o tradiţie de peste 25 de ani, Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie a UVVG Arad şi-a asociat Facultatea de Ştiinţe ale Naturii, Inginerie şi Informatică, astfel încât să pună la dispoziţia studenţilor domenii consolidate, de mare actualitate în învăţământul universitar, cu specializări din vechile facultăţi, dar care să acopere cât mai bine nevoile tinerei generaşii.

Un corp profesoral bine pregătit este gata să pornească la un nou drum, folosind baza materială modernă a UVVG, pentru a explora diversitatea de activităţi de tip teoretic şi practic, care le vor permite tinerilor să acumuleze competenţe profesionale solide, prin care să se integreze cât mai uşor pe o piaţă a muncii dinamică, plină de provocări.

Facultatea dezvoltă deja parteneriate de tip antreprenorial cu mediul de afaceri, cu organisme publice şi private, dar şi cu alte universităţi şi instituţii de cercetare, tocmai pentru o mai bună integrare în comunitate.

Studenţii au la dispoziţie toate specializările disciplinei fundamentale şi opţionale de impact european de profil, oferind astfel posibilitatea de formare a unor specialişti în domenii de vârf.

În cadrul acestei facultăţi au funcţionat numeroase programe de studii de licenţă şi de masterat atât în Arad, cât şi în filialele universităţii, care au acoperit domeniile de studii Marketing, Administrarea Afacerilor şi Contabilitate.

Comentarii

comentarii