Acasă Actualitate UVVG se mândrește cu Alumni: Alexandra Dinu, Daniel Dragoș, Delia Potop, Roxana...

UVVG se mândrește cu Alumni: Alexandra Dinu, Daniel Dragoș, Delia Potop, Roxana Dragoș, Andreea Boran

532
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad a marcat recent, Ziua Internațională a Voluntarilor, prilej cu care au fost evidențiați câțiva dintre voluntarii inimoși, absolvenți ai instituției de învățământ superior.

Alexandra Dinu este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul UVVG. Alexandra este prezentă în viața comunității în special prin acțiuni medicale și umanitare fiind și voluntar în cadrul Crucii Roșii filiala Arad.

Daniel Dragoș este și el voluntar la Crucea Roșie Arad. După ce a absolvit Facultatea de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport a rămas lânga UVVG, prin acțiuni de voluntariat.

Delia Potop este un alt voluntar Alumni UVVG cu care universitatea se mândrește. A absolvit Facultatea de Farmacie a UVVG iar acum își continuă pregătirea tot la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, fiind studentă la Facultatea de Medicină.

Andreea Florina Boran a ramas și ea alături de universitate prin acțiuni de voluntariat. Este absolventă a Facultatii de Știinte Juridice UVVG, specializarea Drept, promoția 2001.

Roxana Dragoș este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul UVVG, acum medic rezident în specialitatea Medicină de Familie. Se implică alături de universitate în acțiuni cu caracter medical, pentru a-i ajuta pe arădeni să fie mai sănătoși.

,,Le mulțumim că ne sunt alături și avem un deosebit respect pentru implicarea lor în ajutorarea celor aflați în nevoie și în acțiunile medicale în folosul comunității arădene. De Ziua Internațională a Voluntarilor transmitem calde urări de sănătate voluntarilor noștri și să iși poată duce munca în folosul semenilor mai departe.” a declarat prof. univ. dr.  Coralia Adina Cotoraci, Rectorul Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad.

Comentarii

comentarii