Acasă Cultura Vă mai amintiți de Elba, Kandia, Electrotimiș sau Dermatina? 50 de fabrici...

Vă mai amintiți de Elba, Kandia, Electrotimiș sau Dermatina? 50 de fabrici antedecembriste vă așteaptă să le vedeți la Casa Tineretului

2427
DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu doi ani a inaugurat Expoziția Premierelor Bănățene, inginerul Remi Rădulescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Clubul Rotary Timișoara și Primăria Timișoara, a reușit să deschidă la Casa Tineretului din Timișoara Expoziția Tehnicii Bănățene Antedecembristă.

”E un proiect mai amplu cu referire la performanțele bănățene din toate timpurile. În expoziție este vorba de 50 de întreprinderi cele mai reprezentative, începând cu Fabrica de Bere, până la UMT sau Electrotimiș sau FAEM și Dermatina, care aproape toate sunt rase de pe fața pământului. Am vrut să vedem ce mai știm despre ele. Mă bucur că am reușit să punem în funcțiune această importantă expoziție”, a spus Remi Rădulescu.

Aici sunt expuse 42 de tablouri, 10 vitrine, 160 exponate. Expoziția a fost realizată sub sigla Societății Inventatorilor din Banat. Vizitarea expoziției se poate face zilnic , cu respectarea măsurilor în domeniul sănătății publice.

Ceilalți parteneri în eveniment sunt Smithfield, Green Future, SC Remir SRL, iar TVR Timișoara – partener media principal.

”Mulțumesc în mod special tinerilor de la FITT . Mulțumesc celor 65 de colaboratori prezenți în cartea de onoare a expoziției”, este mesajul inginerului Remi Rădulescu.

Comentarii

comentarii