Acasă Actualitate Vă puteți implica! Se strâng haine, alimente și lemne de foc pentru...

Vă puteți implica! Se strâng haine, alimente și lemne de foc pentru familii nevoiașe din Timiș

390
DISTRIBUIȚI

Vă puteți implica pentru a aduce în casele unor familii nevoiașe „Magia Crăciunului”. 15 familii din Timiș au nevoie de diferite bunuri în această perioadă. De la alimente la haine ori lemne de foc. Voluntarii din Ciacova s-a mobilizat și voi vă putețiu implica. Este vorba despre 15 familii nevoiașe din Ciacova, Folia, Petroman și Ghilad, pentru care se strâng alimente, haine, lemne și alte bunuri.

Tot ce trebuie să faceți este să îl contactați pe Claudiu Szabo, inițiatorul acțiunii, la telefon 0760286148. Există posibilitatea să vină voluntarii la voi să strângă donațiile sau puteți merge personal la Ciacova și să duceți bunurile direct familiilor.

„Lăsați-vă călăuziți de generozitatea creștină și fiți voluntari pentru cei care nu au ce pune pe masă de Crăciun. Aduceți zâmbete și bucurie pe fața celor mai puțin norocoși. Donați alimente, dulciuri, jucării, haine, electrocasnice, lemne și tot ceea ce va îndeamnă sufletul”, transmite Claudiu Szabo, inițiatorul acțiunii „Magia Crăciunului”.

 

 

Comentarii

comentarii