Acasă Sport Vacanţă plină şi vise frumoase pentru handbaliştii timişoreni

Vacanţă plină şi vise frumoase pentru handbaliştii timişoreni

478
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a încheiat actuala ediţie a Ligii Naţionale de handbal cu o victorie, 25-21 în faţa echipei C.S. Piteşti, iar prin jocul câtorva rezultate din ultima rundă, a terminat campionatul pe locul 10. Chiar dacă sezonul oficial e încheiat pentru handbaliştii “alb-violeţi”, antrenamentele continuă, urmând să se desfăşoare până la finele lui mai. Părăsiţi de sponsorul Georgică Cornu, Politehnica Timişoara a fost aproape de liga a II-a. Asta chiar dacă la începutul campionatului visa frumos la cupele europene.

Criza nu i-a adus în Europa

„Startul acestei ediţii de campionat a fost plin de dorinţe, ne-am dorit să ajungem din nou în cupe europene, dar, din păcate, criza ne-a lovit în plin tur de campionat.
Nu ne-am mai putut baza pe sprijinul sponsorului principal pe care l-am avut şi din mers am schimbat conducerea tehnică de atunci, unii jucători şi obiectivul pentru campionat.
Surprinzător, echipa nu a acuzat şocul, având rezultate bune la finalul turului”, spune Viorel Şerban, preşedintele clubului timişorean.
Cea mai neagră perioadă pentru handbaliştii bănăţeni a fost în martie.
Atunci au fost cinci înfrângeri din şase partide. Ultimele cinci etape au însemnat o revenire de moral.
Trei victorii, un egal şi o înfrângere, aceasta la campioana HCM Constanţa.
Preşedintele clubului alb-violet visează frumos.
Viorel Şerban speră să păstreze toţi jucătorii la Timişoara şi cu 2-3 achiziţii de valoare, acesta crede că Politehnica se poate bate lejer la primele locuri în sezonul viitor.

Comentarii

comentarii