Acasă Actualitate Vacanța de vară a copiilor este acum la Shopping City Timișoara: ...

Vacanța de vară a copiilor este acum la Shopping City Timișoara: parc de distracții, jocuri, filme și workshopuri pentru micii vizitatori

DISTRIBUIȚI

 În perioada 16 iulie – 1 august, părinții și copiii au programul făcut pentru vacanța de vară, chiar la Shopping City Timișoara. Parcarea centrului comercial va deveni un adevărat parc de distracții pe perioada verii, iar la librăria Book City, de la etajul 1, copiii au pregătite reduceri la jocuri care stimulează memoria și creativitatea sau concursuri cu premii în fiecare weekend. Nici Cinemateca Culturala nu va lipsi din programul micilor cinefili, filmele în aer liber și workshop-urile creative completând activitățile de vacanță pentru cei care rămân în oraș.

De la activități dinamice până la jocuri ce stimulează mintea, copiii de toate vârstele vor găsi provocări antrenante și ocazii perfecte pentru a fi activi și pe perioada vacanței. Astfel, la etajul 1, în cadrul Book City, îi așteaptă jocuri precum IQ Booster Tetrace și Gravity Track, Gama Memorace, Bananagrams, Speed Colors Bobița și Buburuza. Vizitatorii se pot bucura de reduceri la aceste jocuri, iar cei mai iscusiți participanți vor câștiga premii în fiecare weekend.

În parcul de distracții deschis în parcarea centrului comercial, cei mici, dar și părinții lor, se vor putea bucura de curse cu mașinuțe tamponabile, plimbări în carusel, plimbări în convoy race, tobogane gonflabile, iar cei în căutare de adrenalină își vor testa curajul în Ciocanul Hard Rock Ranger.

Cinemateca Culturala, pe lângă proiecțiile de filme în aer liber, va găzdui și worskhopuri creative în zilele de 17-18 iulie, 24-25 iulie și 31 iulie -1 august între orele 16:00 – 19:00. Personajele lor preferate, Micky și Minnie, vor fi prezenți în fiecare weekend în centrul comercial unde îi așteaptă pentru a întreține atmosfera și a face poze împreună.

Mai multe detalii despre toate surprizele pregătite de SHOPPING CITY TIMIȘOARA pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook, dar si pe Instagram.

Comentarii

comentarii