Acasă Politica Valeriu Tabără spune că nu e candidatul potrivit la Primăria Timişoarei din...

Valeriu Tabără spune că nu e candidatul potrivit la Primăria Timişoarei din partea PDL

363
DISTRIBUIȚI

 „Eu aş spune că nu e varianta cea mai bună a PDL-ului. Cred că există domenii în care eu sunt mai bun”, spune parlamentarul PDL

Deputatul Valeriu Tabără crede că nu el este cel mai potrivit pentru a candida din partea PDL Timiş pentru scaunul de primar al Timişoarei. Portocaliii nu şi-au desemnat încă un candidat pentru Primăria Timişoarei, iar timpul se scurge. 

S-au vehiculat tot felul de nume, de la Valeriu Tabără până chiar la Alin Popoviciu ca fiind în cărţi pentru a candida din partea PDL la funcţia de primar al Timişoarei. Valeriu Tabără însă e de părere că nu e candidatul potrivit la primărie. „Candidatura mea la primărie o iau ca şi un zvon. Nu exclud niciodată nimic, dar asta nu înseamnă că eu sunt candidatul la primărie. Eu aş spune că nu e varianta cea mai bună a PDL-ului. Cred că există domenii în care eu sunt mai bun”, a declarat parlamentarul Valeriu Tabără. Ultimele zvonuri îl indică atât pe Valeriu Tabără cât şi pe Alin Popoviciu. „Cedez fără nic un fel de probleme. Totul se cedează către tineret”, a spus Valeriu Tabără, comentând această situaţie.

Comentarii

comentarii