Acasă Eveniment Vânt puternic în Caraş-Severin. Mai mulţi copaci şi stâlpi de curent au...

Vânt puternic în Caraş-Severin. Mai mulţi copaci şi stâlpi de curent au fost doborâţi

705
DISTRIBUIȚI

copac cazut 54864900Vântul puternic din după-amiaza zilei de sâmbătă a dărâmat un stâlp electric și mai mulți copaci din județul Caraș-Severin.
“Un stâlp a căzut în satul Prisaca din comuna Constantin Daicoviciu, unde zona este asigurată de Detașamentul din Caransebeș și unde intervine un echipaj Enel. Tot aici, un acoperiș a fost luat de vânt. De asemenea, un copac este în pericol să cadă la Jupa, unde tot Detașamentul din Caransebeș acționează. Un alt copac a căzut pe firele de înaltă tensiune pe DJ 683, Oțelu Roșu — Poiana Mărului, la fața locului intervenind Enel și reprezentanții ISU Caraș-Severin. Și în localitatea Vama Marga, pe DN 68, un copac a căzut pe carosabil, fapt pentru care acționează Secția Drumuri Naționale Caransebeș”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic.
Județul Caraș-Severin s-a aflat sâmbătă după-amiază, între orele 16.55 și 17.30, sub atenționare de cod portocaliu, fenomenele vizate fiind căderi de grindină, descărcări electrice și intensificări de vânt cu aspect de vijelie.

Comentarii

comentarii