Acasă Actualitate Vară scoţiană pentru elevii din Timişoara

Vară scoţiană pentru elevii din Timişoara

DISTRIBUIȚI

În perioada 6 – 17 iulie la Timişoara se vor organiza Cursurile de vară de conversaţie în limba engleză cu sprijinul Organizaţiei SCROLL (Scoţia – Romania Legături de Limbă), punând astfel în practică ideea de diplomaţie publică care se materializează prin schimburile dintre tinerii români şi scoţieni.
Cursurile se vor derula la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 25 pentru elevi a căror vârstă este cuprinsă între 8 –18 ani. Elevii vor fi împărţiţi pe trei nivele de studiu: 1 grupă pentru începători, 1 grupă pentru intermediari, 1 grupă pentru avansaţi.
Instructorii scoţieni vor desfăşura cursurile de conversaţie zilnic între orele 9:00 – 11:00, iar dupăamiaza (orele 17:00 –19:00) se vor organiza activităţi cu caracter relaxant şi distractiv, de socializare: teatru în limba engleză, sport, dansuri scoţiene, desen, vizionări de filme pe casete video. Taxa de participare la cursul de 2 săptămâni este de 50 lei pentru un cursant. Coordonatorul Programului SCROOL 2005 este prof. Carmen Burcea-Iancu. Informaţii suplimentare la telefonul  0745/ 393442.

Comentarii

comentarii