Acasă Actualitate Vasile a scăpat, Nicolae s-a autodenunțat și a primit amendă de la...

Vasile a scăpat, Nicolae s-a autodenunțat și a primit amendă de la Poliția Locală

1549
DISTRIBUIȚI

În plin scandat cu presa din Timișoara, primarul vrea să arate, de ochii lunii, că știe să respecte regulile și să fie, așa cum ar trebui, un cetățean normal.

Primarul Timisoarei a fost amendat luni de Politia Locala cu 580 de lei, dupa ce cu o zi inainte ceruse pe Facebook sa fie sanctionat pentru ca a parcat pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. “N-am observat ca pe asfalt – asfalt partial acoperit de zapada – era semnul de rezervare pt persoane cu handicap”, a scris duminica primarul pe pagina sa de socializare, cerand “sa fiu sanctionat pt greseala facuta, conform legii”. In procesul-verbal prin care il instiinteaza cu privire la amenda, politia noteaza: “procesul verbal a fost intocmit urmare a autodenuntarii d-lui Nicolae Robu pe Facebook”.

Marți, edilul a prezentat instiintarea de plata primita de la Politie, care arata ca pe 5 martie a fost mendat cu 580 de lei si 3 puncte de penalizare. In document, se arata ca “procesul verbal a fost intocmit urmare a autodenuntarii d-lui N. R. pe Facebook”, scrie hotnews.ro.

În luna decembrie 2017, maşina Primăriei Timişoara, condusă de Vasile Paraschiv, șoferul sef în Poliția Locală, în care se afla şi primarul Timișoarei s-a strecurat, printre prevederile codului rutier, depăşind coloana de maşini care aştepta semaforul verde, luând-o pe liniile de tramvai.

Primarul a recunoscut că era coadă la semafor şi că depăşirea s-a făcut pe linia de tramvai, dar… era în drum spre un şantier şi are prioritate. Cât despre faptul că ar fi trecut pe roşu la unul dintre semafoare, edilul neagă argumentând că aşa cum au filmat depăşirea în grabă, s-ar fi postat şi trecerea pe roşu.

Atunci șoferul primarului a scăpat de amendă, în ciuda faptului că isprava sa apare filmată și de sistemul de supraveghere video din oraș, sistem realizat pe bani europeni și încă nefuncțional.

Comentarii

comentarii