Acasă Administraţie Vechile proiecte liberale, (re)primite în bugetul Timișoarei. Cei de la PNL și...

Vechile proiecte liberale, (re)primite în bugetul Timișoarei. Cei de la PNL și de la USR au discutat trei ore pe această temă

731
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, ne anunță că bugetul orașului nu va fi propus la vot fără să fi fost discutat și cu aleșii PNL din consiliul local, aceasta după ce a fost purtată o discuție mult dorită cu primarul Fritz. Nu mai puțin de trei ore a durat ședința respectivă, iar liberalii au (re)pus pe tabla discuțiilor multe din proiectele fostei administrații liberale.

”Orice dispută dacă are scop constructiv e bună. Am avut marți o întâlnire între consilierii PNL și conducerea primăriei USR. Aproximativ trei ore au durat discuțiile, absolut deloc nu ne-am certat, absolut deloc. Au fost câteva lucruri importante care s-au discutat și s-a ajuns la numitor comun, vom mai avea o discuție și săptămâna viitoare când vom pune la punct bugetul final”, a spus, vineri, viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Cu ocazia discuțiilor purtate mai multe proiecte lansate de administrația liberală au fost în final luate în considerare de colegii din alianța năbădăioasă de la nivelul Primăriei Timișoara. Alte proiecte liberale… deocamdată nu, că nu a fost timp destul pentru a fi gândite.

”Noi am susținut o gamă largă de proiecte promovate de adm liberale, am apreciat și includerea multora dintre ele în buget. era greu să venim cu alte proiecte în acest termen scurt”, a mai spus Tabără.

Oficialul a susținut că la nivelul conducerii primăriei armonia există, iar în fiecare zi, dimineața, lucrul începe cu o ședință între șefi: primarul, cei doi viceprimari și managerul orașului.

Una dintre marile ”cuceriri” ale discuției lungi purtate de consilierii locali liberali cu conducerea Primăriei Timișoara este readucerea în prim plan a celebrului stadion LEGO, pus la cale de Nicolae Robu în Calea Buziașului. Acesta ar fi singura alternativă decentă la dispariția oricărei baze sportive agrementate care ar putea găzdui un meci măcar în Liga 2, iar presiunile liberale par să fi avut ceva efect asupra gândirii USR a bugetului local. Totuși, suma alocată nu e extraordinară, vorbim doar de ceva bani pentru un proiect tehnic, nicicum despre bani pentru construcția efectivă. Deocamdată, stadionul care se va monta ușor mai pierde și din locurile pentru spectatori, dar va fi făcut în așa fel încât să poată fi extins ulterior, pare să fie compromisul la care s-a ajuns. 

Comentarii

comentarii