Acasă Actualitate Vedeta internațională, Haddaway, în recital la Zilele Orașului Sânnicolau Mare

Vedeta internațională, Haddaway, în recital la Zilele Orașului Sânnicolau Mare

DISTRIBUIȚI

Celebrul cântăreț, care a devenit cunoscut pe plan mondial după lansarea piesei ”What Is Love” va susține un recital în cadrul spectacolelor organizate cu ocazia Zileleor Orașului Sânnicolau Mare, pe teatrul de vară din curtea Castelului Nako.

Ca în fiecare an Primăria Sânnicolau Mare organizează Zilele Orașului în primul week-end din luna septembrie. Între 1 și 3 septembrie cei interesați pot participa la o serie de evenimente culturale organizate în oraș. În 1 septembrie, începând cu ora 20, pe teatrul de vară vor susține recitaluri Mahala Rai Banda, Ecaterine & Dimitri, Clar Band și Ionuț Galani.

Seara de 2 septembrie îi va aduce pe scena din centrul orașului pe Haddaway, Sweet Kiss, N&D, Simona Nae, Retro Party – Super Swedish Dj set Vårby Stylish iar spectacolul se va încheia cu deja tradiționalul foc de artificii.

Ultima seară a sărbătorii, cea de 3 septembrie, va începe la ora 19.30 și va fi dedicată muzicii populare. Vor urca pe scenă Tinu Vereșezan, Minodora, Grupul Vocal “Biserii”, Ansamblul ,,Buntes Sträußchen”, Ansamblul “Kekybolia”, Ansamblul folcloric de dansuri bulgărești “SLAVJAK”, Ansamblul folcloric românesc “Doina” și Ansamblul folcloric sârbesc “Sveti Sava”.

În serile de 2 și 3 septembrie vor fi premiați sportivii și elevii care au obținut performanțe deosebite pe parcursul anului, cuplurile care au împlinit 50 ani de căsătorie, cadrele didactice și cadrele medicale care au ieșit la pensie pe parcursul ultimului an

Programul Zilelor Orașului Sânnicolau mare mai cuprinde o expoziție de pictură, un turneu de tenis și unul de handbal cu participare internațională și lansarea unei cărți despre fenomenul fotbalistic local.

Intrarea este liberă.

 

 

Comentarii

comentarii