Acasă Actualitate Verde pentru Biciclete şi Clubul Sportiv Gratzu te cheamă la luptă!

Verde pentru Biciclete şi Clubul Sportiv Gratzu te cheamă la luptă!

569
DISTRIBUIȚI

Intră în competiţie pentru Cupa Cetăţilor şi cucereşte trofeul de Cavaler al Cetăţii Timişoara!  Vino pe 5 septembrie, la Pădurea Verde şi ia parte la cel mai important concurs de cross country mountainbike profesionist din Timişoara!
Sâmbătă, la Pădurea Verde, se va desfăşura cea de a XV-a ediție a concursului de cross-country „Cetatea Timişoara”. Competiţia face parte din Cupa Cetăţilor, şi este cel mai important organizat până acum pentru bicicliştii iniţiaţi din Timişoara. Participarea în cadrul concursului se face pe baza numărului de biciclist obţinut în cadrul campaniei ”Verde pentru Biciclete”.

***** ÎNSCRIEŢI-VĂ ONLINE LA CUPA CETĂŢILOR *****


Înscrierea şi participarea sportivilor la concurs se face pe bază de Buletin sau Carte de identitate, sâmbătă, începând cu ora 9, până la ora 10, în ordinea următoare: Categoria Copii, Juniori şi Fete începând cu ora 09, respectiv Categoria Seniori şi Elite începând cu ora 09.30.
Categoriile de concurs sunt: copii (10 – 14 ani) – 1 tură, juniori (15 – 19 ani) – 3 ture, seniori (20 – 35 ani) – 5 ture, elite (36 – 99 ani) – 4 ture, fete (peste 16 ani) – 2 ture.
Toţi cavalerii pe două roţi vor fi recompensaţi pentru actele de vitejie de care vor da dovadă.
Fondul de premiere pentru cele 5 categorii de concurs este unul substanţial, de aproximativ 1.300 de euro. Premiile sunt: Premiul 1 – Trofeu de cavaler al Cupei Cetăţilor(categoria seniori), Cupă, diplomă, bicicletă de munte, tricou şi agăţătoare Verde pentru Biciclete; Premiul 2 – Diplomă, cască de protecţie all mountain, tricou şi agățătoare Verde pentru Biciclete, accesorii bicicletă; Premiul 3 – Diplomă, echipamente de protecţie, tricou şi agățătoare Verde pentru Biciclete, accesorii bicicletă. Toți sportivii înscrişi primesc o Diplomă de participare.
De asemenea, vor fi acordate premii pentru cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant, cea mai grozavă căzătură şi cea mai tânără fată.
În timpul concursului de cross-country, în perimetrul zonei de start, petrecerile şi întrecerile amuzante vor fi in toi.
Traseul de concurs are o lungime de 10.2 kilometri / tură şi va fi arbitrat de 30 de arbitrii poziționaţi strategic. Traseul este marcat cu bandă albă în zonele de viteza şi alb-roșie în zonele cu dificultate ridicată sau care necesită atenţie şi precauţie sporită. Timpul mediu de parcurgere este de 25 minute cu o viteză medie de parcurgere de 21 km/h.

Comentarii

comentarii