Acasă Cultura Vernisajul expoziției de pictură Flori și fluturi, suflete călătoare, autor Liliana Cadar,...

Vernisajul expoziției de pictură Flori și fluturi, suflete călătoare, autor Liliana Cadar, luni la Bastion Timișoara

DISTRIBUIȚI

La Centrul Multifuncțional Bastion Timișoara, va avea loc vernisajul expoziției de pictură Flori și fluturi, suflete călătoare, autor Liliana Ana Cadar, în 20 mai, de la ora 18.00, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Vor vorbi despre artistă și lucrările ei de pictură prof.univ.dr. Gabriel Kelemen și artistul vizual Mihai Teodor Olteanu. De ce prezentarea unei expoziții de pictură denumită “Flori și fluturi, suflete călătoare,,  inspirată din natură?

Artista Liliana Cadar a explicat:

” Pentru că sunt atrasă de frumusețile pe care n-i le oferă natura am redat pe panze flori și fluturi. Florile, pentru că dintotdeauna ne transmit emoție, ne farmecă cu formele și culorile lor, iar fluturii pe lângă frumusețea lor ei simbolizează profunzimea și puterea vieții.

Fluturii sunt o metafora care reprezintă renașterea spirituală, transformarea, schimbarea, speranța și viața. Această expoziție oferă bucurie, pentru ca dacă florile și fluturii ne pot transmite acest lucru și noi oamenii e bine să oferim ce ne învață natura, adică, bucurie, culoare, sensibilitate, iubire în viata de zi cu zi”.

 

Comentarii

comentarii