Acasă Cultura Vernisajul expoziției Nada Stoici, la Casa cu Iederă Timișoara. Robert Șerban: ”Merită...

Vernisajul expoziției Nada Stoici, la Casa cu Iederă Timișoara. Robert Șerban: ”Merită atenția și admirația noastră!”

DISTRIBUIȚI

Vernisajul expoziției Nada Stoici va avea loc la Casa cu Iederă Timișoara, de pe bv Corneliu Coposu nr. 5 Timișoara, unde vor vorbi Robert Șerban și Gabriel Kelemen.

Robert Serban: Nada Stojici mi-a atras atenția chiar de la debut, fiindcă lucrările ei aveau prospețime și greutate. Greutatea venea atât din masa sensibilă a formelor imaginate și create, cât și dintr-o accelerație în care ea trăia și lucra. I-am urmărit evoluția: fiecare expoziție a adus și mai multă dezinvoltură, dar și o mai mare greutate, căci Nada s-a investit total în propria artă, s-a confundat și confruntat cu ea, n-a despărțit apele. Ca și de data aceasta, a explorat, a experimentat și a reușit să surprindă. Iată, noua ei expoziție de la Casa cu iederă din Timișoara are și sculptură, și desene – pe hârtie ori pe carton – și bronz, și lemn, obiecte, ambalaj. S-a ambalat și de data aceasta artista, iar rezultatul merită atenția și admirația noastră”.

Invitația artistei:  „Dragi prieteni, Vă anunț din timp de această întâlnire cu prilej de revedere și bucurie. Alături de noi în deschidere vor vorbi scriitorul Robert Șerban și criticul de artă Gabriel Kelemen, despre parfumul creat de Nada pentru voi cu bucuria împlinirii a 43 de ani de existență efemeră întru bucuria creației. Atelierul de desen alături de mine pot fi o provocare iar parfumul creat de mine cu siguranță va surprinde și amprenta plăcut memoria momentului. Despre eveniment si parfumul lansat odată cu vernisarea lucrărilor vă așteptăm cu drag începând cu orele 18 la Casa cu Iederă, în 27.04.2023 Nada, Maya& Tiberiu.”

 

Comentarii

comentarii